KIWIkort fordelsbetingelser | KIWI

KIWIkort fordelsbetingelser

Som KIWIkort fordelskunde får du følgende fordele og rabatter:

  • 20 % rabat på AL frugt og grønt – også det økologiske
  • Ugentlige stærke tilbud – også økologiske
  • Hver 4. pakke Libero bleer GRATIS
  • Lodtrækning hver måned om 5 gavekort på 1.000 kr. til KIWI

1. Generelle betingelser

Discountkæden KIWI tilbyder et fordelsprogram der ejes og administreres af Dagrofa aps, cvr. 2852411, Kærup Industrivej 12, 4100 Ringsted.

1.1 Fordelsprogrammet er åbent for privatpersoner, der er fyldt 18 år og er bosiddende i Danmark.

1.2 Som fordelskunde er det dit ansvar at læse og sætte dig ind i disse betingelser, herunder også eventuelle ændringer. Fordelskunden giver sin accept og bekræftelse ved indmeldelse. Betingelser findes på indeværende side, hvor du også vil kunne se eventuelle opdateringer af fordelsprogrammets betingelser.

1.3 For at blive fordelskunde er det en forudsætning, at du har en e-mailadresse.

1.4 Det er helt gratis og uforpligtende at blive fordelskunde – dvs. du forpligter dig ikke til køb.

2. Indmeldelse og medlemskab

2.1 Du bliver fordelskunde ved at få et KIWIkort i din lokale KIWI butik. Du skal herefter registrere dit kort enten ved at klikke her eller ved at sende en sms med teksten KIWI Fordel til 1272. Du bedes ajourføre dine oplysninger ved eventuelle ændringer, og du opfordres til selv at holde dine kontaktoplysninger opdateret. Du kan også via vores KIWI app hente og registrere et virtuelt KIWIkort eller scanne dit fysiske KIWIkort i app’en, så du har kortet 2 steder. Hent vores app i App Store eller Google Play.

2.2 Hvis der er flere personer i husstanden der ønsker at benytte det samme kort, oplyses det indtastede telefonnummer til medarbejderen i kassen. På denne måde kan I samle jeres køb ét sted. Telefonnummeret kan ligeledes benyttes, hvis man har glemt sit kort.

2.3 Ved registeringen opretter du din personlige kode. Hvis du har glemt dit password, kan du få tilsendt et nyt ved at klikke på linket ”Glemt password?” i forbindelse med login og følge instruktionerne.

2.4 Ved din indmeldelse giver du tilladelse til, at KIWI må sender e-mails, hvis der skulle ske ændringer i fordelsprogrammet.

2.5 Du kan til enhver tid framelde dig som KIWIkort-kunde ved at logge på din KIWIkort konto og slette denne. Ved frameldelse mister du alle optjente ble-point, du endnu ikke har brugt. Endvidere mister du retten til at afhente præmier eller gavekort, da det kræver et gyldigt fordelskort.

2.6 KIWI forbeholder sig retten til at ændre i vilkår og betingelser for fordelskunder. Eventuelle ændringer vil blive kommunikeret via nyhedsmail og hjemmesiden.

2.7 KIWI forbeholder sig retten til efter eget skøn at opsige et medlemskab med øjeblikkelig virkning, hvis medlemskabet misligholdes af fordelskunden. En sådan misligholdelse kan f.eks. bestå af brud på nærværende betingelser, eller hvis der konstateres misbrug af medlemskabet.

2.8 KIWI forbeholder sig retten til at opløse fordelsprogrammet via e-mail til fordelskunder, hvorefter fordelene ikke længere er tilgængelige.

3. Andre bestemmelser

3.1 Fordelskunden accepterer og giver sin samtykke til, at KIWI registrerer og behandler persondata i henhold til gældende lov og nærværende betingelser. De registrerede persondata, vil udelukkende blive behandlet og opbevaret med det formål at kunne informere om og administrere fordele i fordelsprogrammet samt til markedsføringsformål. Vi deler ikke kundeinformation med andre selskaber.

3.2 Hvis du har mistet dit KIWIkort, kan du henvende dig i en KIWI butik og få udleveret et nyt kort. Herefter logger du på din KIWIkort konto og skifter dit gamle kortnummer ud med det nye kortnummer. Eventuelle registrerede køb eller blepoint kan dog ikke flyttes over på det nye kort, ligesom opsparerede ble-point bliver slettet efter 1 år.

3.3 Hvis du har spørgsmål til at være fordelskunde, kan du finde svar på en række af de mest almindelige spørgsmål her. Du har også mulighed for at kontakte KIWI her.

3.4 Vi informerer løbende om aktuelle fordelstilbud pr. e-mail og i vores tilbudsavis. Fordelstilbud og fordele kan ændres fremadrettet uden varsel.

3.5 KIWI tager forbehold for eventuelle trykfejl.

4. Øvrigt

4.1 Når du besøger kiwi.dk benytter vi cookie teknologi til at genkende din computer eller mobil telefon, så vi bedst muligt kan servicere dig. En cookie er blot en tekstfil. Den indeholde ingen personlige oplysninger.