Grøn tunsalat pyntet med sommerbær | KIWI

Grøn tunsalat pyntet med sommerbær

20 min.

Det skal du bruge:

2 dåser tun, i olie
2 modne avocadoer, i skiver
2 håndfulde hvidkål eller spidskål, finsnittet
1 håndfuld friske krydderurter, finhakket
100 g bær efter eget valg

Dressing:
3 spsk. cremefraiche eller skyr
Saften fra en ½ lille citron
Skrællen fra ½ økologisk citron
Salt og peber efter smag
½ tsk. tørret paprika
½ spsk. ketchup
4 spsk. dild, finhakket

Vejledning

Sådan gør du: 

Rør alle ingredienser til dressingen sammen. Smag til med lidt ekstra ketchup, salt og peber, hvis du synes den mangler lidt smag. Vend herefter tunen godt rundt i dressingen og stil den på køl, mens du tilbereder din hvidkål og avocadoer.

Anret den finsnittede hvidkål i dybe tallerkener. Pynt med avocadoskiver, tunsalat og til sidst en masse friske krydderurter og sommerbær.

Relaterede opskrifter

Pia Thau

GØR HVER DAG TIL GRØN SAG

Alle tips og opskrifter er fra vores sundhedsekspert, Pia Thau.