Opskrifter | Gulerodssalat med sprødristet torskerogn | KIWI

Gulerodssalat med sprødristet torskerogn

10 min.

Det skal du bruge:

1 dåse torskerogn, skæres i 4 tykke skiver
Lidt olivenolie til stegning
Salt og friskkværnet peber efter smag
Gulerodssalat:
2 store gulerødder, revet (f.eks. med en kartoffelskræller, så bliver salaten dejlig rustik)
2 æbler, skåret i tern
2 appelsiner, skåret i både
2 tsk. akaciehonning
2 tsk. olivenolie
Salt og friskkværnet peber efter smag
Pynt:
Lidt friske urter efter eget valg
½ citron, skåret i 4 både
 

Vejledning

Sådan gør du: 

Hæld lidt olivenolie på en stor pande og steg din torskerogn heri. Krydr med lidt salt og friskkværnet peber, og vend skiverne efter 2-3 minutter. De må meget gerne have en sprød og gylden skorpe. I mens din torskerogn steger færdig, tilbereder du salaten. Bland alle ingredienser i en stor skål og anret herefter gulerodssalaten i 2 dybe tallerkener. Pynt med den sprødristede torskerogn, et par citronskiver, friske krydderurter og et lille drys salt og friskkværnet peber på toppen.

Relaterede opskrifter

Pia Thau

GØR HVER DAG TIL GRØN SAG

Alle tips og opskrifter er fra vores sundhedsekspert, Pia Thau.