Hjemmelavet peanutbutter | KIWI

Hjemmelavet peanutbutter

15 min.

Det skal du bruge:

2 dl ristede peanuts (de må godt være saltet)
1 spsk. akaciehonning
Evt. lidt vand til at fortynde

Vejledning

Sådan gør du: 

Peanuts blendes i en minihakker/foodprocessor med en kraftig motor i ca. 5-10 minutter. Tilsæt herefter akaciehonning og blend igen i et par minutter. Tynd evt. op med lidt vand, hvis du ønsker en mere blød konsistens.

Opbevarer dit peanutbutter på køl i en lille skål, med et stykke folie henover. Da peanutbutter bliver lidt hård i konsistensen, kan det være en god idé enten at give den en hurtig tur i mikroovnen (bare 30 sekunder) eller kom den i et varmt vandbad, lige før du serverer den.

Relaterede opskrifter

Pia Thau

GØR HVER DAG TIL GRØN SAG

Alle tips og opskrifter er fra vores sundhedsekspert, Pia Thau.