Opskrifter | Karry-mango kyllingesandwich | KIWI

Karry-mango kyllingesandwich

15 min.

Det skal du bruge:

400 g tilberedt kylling, plukket i mundrette stykker (en hel tilberedes med lidt olivenolie, salt og friskkværnet peber på toppen i ovnen ved 200 grader i 1½ time)
4 lækre grove flutes
4 håndfulde sprød salat
Karry-mango dressing: 
3-4 spsk. cremefraiche 9 %
½ mango (100 g)
1 tsk. akaciehonning
1-2 spsk. citronsaft
2-3 tsk. stærk karry
2-3 tsk. stærk chilisovs
Salt og friskkværnet peber efter smag

Vejledning

Sådan gør du: 

Kom alle ingredienser til din dressing i en blender eller minihakker og blend i et par minutter. Smag dressingen til med lidt ekstra karry eller chilisovs, hvis du ønsker den stærkere. Hæld karry-mango dressingen over i en skål og vend de afkølede kyllingestykker her i. Lun og halver dine flutes, top bunden med den sprøde salat, det krydrede karry-mango kyllingefyld og læg til sidst overdelen af dit flutes oven på.

Relaterede opskrifter

Pia Thau

GØR HVER DAG TIL GRØN SAG

Alle tips og opskrifter er fra vores sundhedsekspert, Pia Thau.