Opskrifter | Laktosefri jordbærkoldskål med vanilje | KIWI

Laktosefri jordbærkoldskål med vanilje

30 min.

Det skal du bruge:

½ liter Naturli soyadrik med calcium og vanilje
½ liter soyayoghurt 
4 pasteuriserede æggeblommer
Saften fra 1 citron (mellemstor)
Skal fra 1 økologisk citron
Vaniljekorn fra 2 vaniljestænger (kan undlades)
6-7 bløde dadler til at søde med (du kan alternativt bruge 3-4 spsk. akaciehonning)
600 g friske jordbær (gem 100 g til pynt)
Sprød topping:
1 portion rugbrødsmysli

Vejledning

Byt evt. jordbær ud med hindbær eller blåbær.

Sådan gør du: 

Hæld alle ingredienser til din jordbærkoldskål op i en blender og kør i 2-3 minutter. Smag til med lidt ekstra dadler eller akaciehonning, hvis du ønsker den sødere i smagen.  

Server den lækre sommerkoldskål i 4 dybe tallerkener. Top med rugbrødsmysli og de resterende jordbær, skåret ud i mundrette stykker.

Relaterede opskrifter

Pia Thau

GØR HVER DAG TIL GRØN SAG

Alle tips og opskrifter er fra vores sundhedsekspert, Pia Thau.