Tropisk quinoasalat | KIWI

Tropisk quinoasalat

20 min.

Det skal du bruge:

1½ dl kogte quinoa (kog dem i letsaltet vand)
1 spsk. kokosolie
1-2 tsk. karry
3 spsk. purløg (gem lidt til at pynte med)
Salt og friskkværnet peber efter smag
2 dl grønne ærter
1 cantaloupe (du kan også bruge andre melontyper)

Vejledning

Sådan gør du: 

Vend de varme quinoa med kokosolie, karry, purløg, salt og friskkværnet peber i en skål. Halver melonen og fjern kernerne. Udhul melonen, og skær det melon du fjerner, ud i mundrette stykker. Vend melonstykkerne sammen med din quinoa og anret quinoasalaten i de halve meloner, pyntet med friske krydderurter på toppen.

Relaterede opskrifter

Pia Thau

GØR HVER DAG TIL GRØN SAG

Alle tips og opskrifter er fra vores sundhedsekspert, Pia Thau.